lauantai 29. joulukuuta 2012

I left my heart in Langkawi

Heippa vaan kaikille pitkästä aikaa! 
Tosiaan palasin takaisin tänne meidän lämpöseen Suomeen 27.12, pakko myöntää että takaisin tulo oli tosi takkuista, en nimittäin millään olisi halunnut tulla takaisin. Olin Malesian Langkawilla 2 viikkoa ja se oli mielestäni liian lyhyt aika, sillä tuntui ettei aika riitä mihinkää ja 2 viikkoa meni todella nopeasti. Kävimme myös Thaimaan puolella katselemassa ja kuvailemassa kaupungissa nimeltä Satur, se oli kyllä täysin paikallisten paikka, ei nähty meidän lisäksi yhden yhtäkään turistia siellä. Matka meni kaikenkaikkiaan todella hyvin, ei sattunut sen suurempia vastoinkäymisiä ja sain paljon uusia kavereita paikallisia, turisteja ja muita suomalaisia. Käytiin uimassa vesiputouksella nimeltä Seven Falls ja se oli aivan uskomattoman kaunis paikka ja olisin sinne voinut jäädä vaikka asumaan :-D Voin teille tässä paljastaa että, huomenna tilaan lentolipun Kuala lumpuriin ja siitä lähden reppureissaamaan pitkin Kaakkois-Aasiaa. 4.2.2013 olisi lähtö, eli aivan pian! Ja tarkoitus olisi reissussa vähän alle 3kk, ja sekin riippuu aivan etä miten jaksaa olla! Päätin että kun helmikuussa reissuun lähden niin alan kirjoittaa matkapäiväkirjaa näin blogin muodossa, että sitä odotellessa sitten ;-) Sitte 'muutama' matkakuvaa! 

 

IMG_6102
IMG_7158
IMG_7155
IMG_7091
IMG_7068
IMG_7061
IMG_7045
IMG_6964
IMG_6960-001
IMG_6904
IMG_6892
IMG_6635
IMG_6628
IMG_6620
IMG_6606
IMG_6294
IMG_6187
IMG_6166
IMG_6141
IMG_6129
åä
IMG_7190
IMG_7332
IMG_7152
IMG_7019
IMG_6910
IMG_6753
IMG_6616
IMG_6575
IMG_6379

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus !oi ku mullakii ois mahollisuus elää tollee :) mitä töitä teet et saat kerättyy noi rahat, vai avustaaks sun porukat ?:) tos ku mainitsit ton Saturin et siel oli vaan paikallisia ni tykkäätkö ite enemmän et paljo turistei eli tuttuu ja turvallist ,vai ei mitään turistirysää? ja oolet kaunis :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Oi kiitos :) Olen oikeestaan aika onnellinen ettei mulla ole tällähetkellä koulua/koulupaikkaa, koska jostain syystä koulu ei vain tällähetkellä innosta joten teen vain töitä niskalimassa että pääsisin reissaamaan! Nyt näin ekaa kertaa pidempi reissu itsenäisesti :) Ja tosiaan töitä teen ja tarkemmin rakennekynsiä ja ripsiä sekä olen ginatricotissa myös :)Itse tykkään enemmän paikoista jotka ei ole mitään turistirysiä, hiljaisempi meno on meikäläisen mielee. Tietysti onhan se kiva kun on jotain yöelämää ja tapaa muita turisteja mutta kyllä on paikallisempi paikka parempi! Ja toisaalta pakko sanoa että oikeestaa en tiiä onko turistirysässä tai paikallisessa niin paljoa eroa tuon turvallisuuden kanssa :o sehän nähdään tuon tulevan reissun yhteydessä! Kiitoksia paljon vielä kerran :')

Nelli kirjoitti...

oii ihailen ihan sairaasti tot sun elämäntyylii! ihana ku uskaltaa tollain :--) sä oot tosi nätti :)

Petra kirjoitti...

voi ei, mäki haluuun! =( Ihan älyttömän nätin näköi paikka, ihanii kuvii! oliks se keltain ylisöpö apina oikee?! :}
ootko lähös sinne seuraavaa reissuu ihan yksin? :o

Anni kirjoitti...

Nelli - Oikeestaa en ois vaikka noin vuos sitte uskonu itestäni tälläseen, nyt oikee intopiukeena lähren reissaamaan näin! Kiitos paljon :-)

Petra - Joo voin sanoa että ihastuin kyllä totta tosiaan tuohon Langkawiin :) Ja kyllä tuo keltainen apina on ihan oikea vauvva apina, tuitui se on ihana! No itseasiassa huomiseen mennessä saan tietää lähdenkö yksin vai kaverini kanssa :) Koska kaverini ei tiedä saako töistä lomaa joten huomenna ollaan viisaampia!

Sofia kirjoitti...

Voi mulla tuli ikävä tota paikkaa.. :| upeita kuvia, onneks mie suosittelin ;) mäkin haluan lämpöseeen! :)

Petra kirjoitti...

OOi aivan tajuttoman söpö :')
herranjestas, en mä uskaltais lähtee mihkä retkille vieraasee maaha yksin ;o hui

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Joo kiitos paaljon että suosittelit, aivan ihana paikka :) Pian miä sinne uustaan lähen käymää!

Petra - Niin on, sen nimi on Boboi :) Noh kyl siihen vähän itteää täytyy keräillä, mutta oon niin paljon lukenu ja kuullu paljon palautetta (pos&neg) että tietää jotakin! Oikeestaa joka päivä tulen vain itsevarmemmaksi että pärjään! :-)

Sofia kirjoitti...

Hihi, en mie oo anonyymi! :-)

Anni kirjoitti...

Sofia - Oho anteeksi, miä oon tottunu kirjottaa Anoille :--D tsoritsori pupu!

Anonyymi kirjoitti...

onks sul pidennykset? :D

Anonyymi kirjoitti...

ootko lihonu paljonki :)?

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Jepjep onhan mulla!

Anonyymi - Jos tuota reissua tarkoitat, niin empä oikeestaa tuolla reissulla lihonut kun ei pystynyt syömään mitää rasvaista kun oli niin pirun lämmin jnejne. Sekä päivässä söin sen 2 kertaa ja se riitti :-D

Anonyymi kirjoitti...

mitä teet sun hiuksille ku ne on ain niin tuuheet ja pysyy sellasiin? ja oot tosi kaunis (:

Anonyymi kirjoitti...

haluutko kertoo mis kaikis mais oot käyny ja kui monta kertaa?:)

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Noh pidennysten lisäksi tupeeraan ja lakkaa päälle :) tai välttämättä välillä en laita lakkaa ollenkaa, riippuen onko hyvä vai huono hiuspäivä :-D

Anonyymi - Jooh thaimaa 2 kertaa, malesia, Usa Florida, Ruotsi, Islanti,Turkki, Espanja ja kanariansaaret, Italia, Englanti, Venäjä, Egypti, Kreikka, Kypros, sit on näitä missä oon ollu pienempänä :) Mutta helmikuussa tulis pari maata lissööö!

Anonyymi kirjoitti...

munkin mielestä oot pulskistunnu ;o?

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Noh voihan se olla :o tosin enhän mä koskaan ole mikään laiha typy ollutkaan! Itse en ainekaa huomaa mitää suurempaa eroa!

Anonyymi kirjoitti...

aijaa en aatellukkaa et sul ois pidennykset :) ja oot tosi kaunis ja älä huoli must et oo ollenkaa pulskistun tai mtn mitä noi toiset tos sanoo :)

Anni kirjoitti...

Aai :o voi kiitos paljon piristitpä mieltä :>

Anonyymi kirjoitti...

mistä tilaat sun pidennykset ja onks noi clipsit vai mitkä? :-) oot muuten toosi kaunis :>

Anni kirjoitti...

Tilaan aina välillä milloin mistäkin :-) mutta nyt oon jonkun aikaa tuolta rapuzelistä :) ja jepu clipsit on, nyt ku reissaa lähen niin aattelin ehkä ompelupidennykset laittaa :-p voi että kiitos paljoon :')

Anonyymi kirjoitti...

ku sulhan on aika usein ollu ripsienpidennykset, ni onks se totta et niistä jää omat ripset ihan tosi huonoo kuntoo ? :o ja oot tosi kaunis ja en tajuu miten oot noin rento ja tollain iloin yms , piristää aina ku lukee sun tekstei :) ja mä tappaisin sun vartalost joten älä kuuntele noit anoi !

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Nojoo okei ripsistä sen verran että luonnollisestikkin omat ripset kärsivät vähän ripsienpidennyksestä, koska ne ovat painavemmat ja pidemmät, mutta ei ne kumminkaan niitä niin huonoon kuntoon saa! Ja tosiaan kun on kerenny tottuu niihin paksumpii ja pidempii ripsipidennyksiin kuin omat ripset eli kun ne lähtee pois, niin omat näyttävät todella mitättömiltä, koska on kerennyt tottua jo ripsipidennykseen! Tosin mulla kun oon pitkään käyttäny niin omat ripset ovat kyllä todella nysät, mutta niin ne on ollu aina joten ei se haittaa :) Hei kiitti todella paljon, piristit meikäläisen aamua :') <3