torstai 24. tammikuuta 2013

You promised forever and a day

Terve torakat! Vielä päätin tulla kirjottamaan ennenkun reissuun lähden. Tosiaan enää viikko Suomessa olis jäljellä ja kaikki hommat on jo hoidettu sekä tavarat pakattu. Mulla on mukana hirveä määrä kaikenmaailman lääkkeitä kun pitää olla malarialääkitys, lavantauti jnejne. Toivottavasti ei tule tullinkanssa mitään propleemaa, onneks multa löytyy silti reseptit! Tosiaan matkablogin kirjoitus jatkuu nyt Kilroyn sivuilla ja Tästä pääset suoraan blogin sivuille! Videoblogia en valitettavasti pysty tekemään, sillä mistään sovelluksesta ei sitä ole mahdollista tehdä. Mulla vain iPadi mukana eikä siitä pysty laittamaan videoita tänne, eikä kilroylle hitto viä! Pahoittelut, joten yritän lisätä tekstiä jonkun verran ja kuvia miljoona! 



IMG_5648
IMG_5657

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä toi toinen blogi oikein on tai mikset tänne päivitä?

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Se on kilroyn oma matkablogi ja siirryn matkan ajaksi sinne, koska sieltä pystyy päivittämään ilman nettiäkin! Ei ole sen ihmeellinen :)

Anonyymi kirjoitti...

tuonnehan saa ihan iisisti videoi, jo pelkällä nokian luurilla niin luulis et ipadillaki :-)

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Tulis jo auttamaa! Mieluiten mie teen videopostauksia kun kirjottelen!! Oon nimittäin yrittäny kaikkeni mut en saa sitä videoo sinne näkyviin :D eikä suostu lataamaan sitä..... Tälläsissä jutuissa meikäläinen on peukalo keskellä kämmentä!

Anonyymi kirjoitti...

Ootko ihan oikeesti hankkinu noi matkarahat töistä kokonaa? :D oon Vaa Seurannu sun elämäntyylii täst blogista ni jotenki tuntuu et isi kustantaa kans aika hyvin, ku miettii miten Paljo oot ulkomailla ja juhlit jne. Ei siin toki mitää jos porukoil on rahaa.

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Jeps näin on näreet ihan omilla duuneilla olen rahat kasaan saanu ja mulla oli säästöjä jotka sitte laitoin tohon matkaan :) Porukat ei tätä matkaa ole muulla tavalla kustantanut kuin rokotteet. Vinkkinä ihmistä ei kannata luokitella ulkonäön, blogin, äänesävyn, kavereitten tai minkään muunkaan perusteella :--) Mutta ethän sinä voinut tietää!

iinkaa kirjoitti...

Ihan tsika hyvää matkaa!!! Ja hope so menee kaikki hyvin janyt ko oikeen kunnolla pommitan mun kommentilla ni noi sun korkkarit on Ihanat :a

Anonyymi kirjoitti...

onks sulla luonnostaa noin hyvä iho vai käytäks jtn meikkivoidetta yms? ja muuten sul on ihanat hiukset! (:

Anni kirjoitti...

Inka - Kiitti heii!!!! kyllä se menee:) Minustakin ne on tosi ihanat..... mutta tekee miun jaloista semmoset jumaleissonin pitkät niin ihan hömpältä näyttää! Enkä kyllä osaa kävelläkkää :(

Anonyymi - En käytä mitään meikkivoiteita, mutta silloin ku sattuu tulemaan joku iso finni johonkin nii sitten vähän peitepuikkoa mutta harvemmin! Kiitos paljon, vaikkei oma tukka olekkaan :--)

Nea kirjoitti...

mulle noi kengät!! <3

Anni kirjoitti...

Nea - Osta pois!! :)