lauantai 14. syyskuuta 2013

Boots and cats

ENGLISH
One weeks days ago i met one couple (girl 18 and guy 18-years old) and today we saw again each other. They are amazing! That guy can do many things like play piano, quitar, beatbox etc. And ofcourse he showed how to beatbox and i was totally sold! Then he taught how to do that! I was thinking about many beatboxers that they have The God gift how to do that, but me, you or anybody can learn. So ofcourse we want to learn!
   And other awesome things, tomorrow i will start working in animal hospital, we call bonton :) i bring dogs out and etc. My dream job, i can help animals! <3 nbsp="">
But this is the video about how we practiced to beatboxing! I recommend to all!

FINLAND
Noin viikko sitten tapasin pariskunnan, joista molemmat ovat 18 vuotiaita, tyttö kotoisin Malesiasta ja poika Englannista. Ja tänään tapasimme heidät uudestaan ravintolassa nimeltä Breakfast bar. Ne on kyllä ihan mielettömän ihania ja haluavat asua Langkawilla myös. Tuo jätkä on kunnon artisti, osaa soittaa pianoa, kitaraa, beatboxata yms. No eiköhän me (minä ja Hanna) haluttu oppia sitä ja hän halusi myös opettaa ja näyttää miten se tehdään. Ja voin sanoa, että olin täysin sanaton huhhuh! Olen aina ajatellut nimenomaan beatboxareita miten hitossa ne tekee sen, siihen varmasit tarvitaan Jumalan lahja ta jotain... Mutta kyllä tää kaveri sano, että kuka vaan voi oppia!
   Myös ihania iloisia uutisia, huomenna aloitan työskentelyn eläinhoitolassa nimeltä Bonton. Käytän koiria ulkona ja autan rokotuksissa yms. Ihanaaaa, kun saa auttaa eläin parkoja! Mutta tässä ompi video, kun harjoittelimme beatboxausta, auauauuu!









2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et arvaakkaan kuinka kateellinen oon sulle, toi kaikki kuulostaa niin mahtavalta. Oikeastaan päivittäin haaveilen, että itsekin vielä joskus pääsisin toteuttamaan unelmaani, niin ku sinä oot päässy tekemään! Haluaisin niiiin paljon lähteä jonnekkin päin maailmaa, ilman paluulippua. Päivä päivältä vaan jotenki tuntuu koko ajan enemmän siltä, että ei tää Suomi oo mua varten enkä halua viettää täällä loppuelämääni. Mulla haluttais tosi paljon tietää enemmän, että miten käytännössä tollanen kaikki järjestely (asuminen, lupa maassa oloon, raha-asiat, terveyshuolto) yms. paljo muuta tollasta perustietoa. Tiiän, että saisin noihin vastaukset myös googlelta, mutta jotenkin tuntus paljon kivemmalta jos sinä kertoisit tosta kaikesta, kun kuitenkin sulle niin ajankohtainen juttu kun parasta aikaakin siellä toisella puolella palloa asustelet, tekisit vaikka sellasen jonkun näkösen esittelypostauksen:) oisin tosi ilonen! tää oli nyt tällanen vuodatuskommentti, mutta en voinu enää olla kommentoimatta, kuitenkin oon asiaa niin kauan miettiny, eikä se kaikki ois enää niin kauheen kaukana tulevaisuudessa, kun kuitenkin 18 täytän jo ensi vuonna. Toivon, että mulla joskus ois yhtä paljon rohkeutta ku sulla, ja uskaltaudun lähtemään etsimään sitä kaikkea, mikä mut oikeasti vois tehdä onnelliseks.

Anonyymi kirjoitti...

Mikset oo kirjotellu blogia nyt pitkään aikaan?:( Sulla on ihana blogi,ja ois kiva lukee uusia kirjotuksia useammin:)