keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Home sweet home


Helooo! Apa khabar? 
Paikassa: Malaysia, Langkawi,



image

image

image


image

image


12 kommenttia:

Nea kirjoitti...

jeii hyvä sie! mä muutan sun luo sinne lämpöön!! :-) jos vaan ois massii haha XD

Anonyymi kirjoitti...

tee uus video ja kerro sit siit sun kämpästä!! :) ja muutenki vaik vähä siit maasta mis asustelet ja siit paikast ja paljo siel on lämpötila ja kaikkee semmosta :)

Anni kirjoitti...

Nea - Muutaaaaa <3

Anonyymi - Kiitos ideasta, toteutan parin päivän sisään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi Kuala Lumpuria, sun täytyy ehdottomasti käydä siellä! :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Joop aattelin jonkun ajan päästä lähtä sinne shoppailemaan kunhan nyt ensin teen töitä että tulee cashiä! Onko jotain tiettyä hyviä paikkoja siellä? :P

Anonyymi kirjoitti...

TEE MYDAY VIDEO SIELTÄ !!! :) OIS TOSI KIVA NÄHÄ !! :) HEEH oot tosi kaunis !

Anonyymi kirjoitti...

paljon otit rahaaa sinne mukaaan? saitko vanhemmiltas rahaa :)

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Hei loistava ideaa!! :P toteutuu! Kiitoksis paljon :)

Anonyymi - En saanut rahnuskaa vanhemmilta :/ ja about 2500e

Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä ihan uskomaton ku lähet vaa tollee toiselle puolelle maapalloo :D mut kerro vähän et mist tää idea läks liikkeelle ja miten niiku päätät minne meet ja miten liikut siellä paikasta toisee ja saat yöpaikan ja onks siel turvallista olla ???`ja jos saan kysyy et paljo toi sun matka tulee maksamaa :) ??

Emilia kirjoitti...

Oi kuulostaa niin upeelta! Jotain videoo sitten sun tulevasta kämpästä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

milloin ajattelit kotisuomeen palata? :) ja myday kuullostais kivalta!

Anni kirjoitti...

Anonyymi - Haha olen kuullut tuon monta kertaa :D Tosiaan idea lähti siitä kun ennen jos olen matkalla ollu niin tämmösellä perus lomamatkalla esimerkiksi (Turkki, Krabi jne.) Mutta mulle riitti aina pari päivää samassa paikassa ja sitten se oli niikun "nähty". Aina mietin toista tapaa matkustaa! Sitten muutama kuukausi takaperin kuulin reppureissaamisesta ja aloin lukea siitä, otin tietoa maista ja tavoista mihin aijon mennä. No ei kun matkarahat kasaan ja menoksi. Itseasiassa en ole uskonut itsestäni että sitten loppujenlopuksi lähden oikeasti! Mutta lähdin ja en kadu sitä ollenkaan, päinvastoin :) Noh päätän niin, että haluan tonne ja sinne myös menen. Tietty kattoo vähän hintatasoakin mutta tällä suunnalla kaikki on halpaa! Paikasta toiseen bussi, juna, lautta ja speedboutti, halvoimmilla yleensä :) Ja tosiaan on turvallista kun itse osaa ajatella maalaisjärjellä, ihan sama suomessa jos levittelet rahojasi tai roikut joka ilta clubeilla alkaa porukka katella ja saattaa vaikka ryöstää, tosin täällä et tule ikinä niitä samaan takaisin ja sinne meni sitten rahnut.. Mutta kunhan maalaisjärki pelaa ni kaikki allright! Ja tosiaan nytkun pläänit muuttunut enkä aijo enään liikkua täältä niin kulutan vähemmän, ja riippuu millasissa elinolosuhteissa elät ja mitä ruokas syöt ja matkustaminen paikasta toiseen on kallista. Mutta mie olin suunnitellu 2000€ matkan :)

Emilia - Toteutuuu! :)

Anonyymi - Tota alustavasti aattelin Suomeen tulla käymään ensi kesänä, mutta katsellaaan miten pläänit muuttuu :)