keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Don't worry about a thing, cause every little thing gonna be allright

3.2 Otin repun selkään ja lähdin painelemaan ympäri Aasiaa, matkakohteena olivat Thaimaa, Malesia ja Indonesia. Lähdin ystäväni Samulinkanssa, mutta jo heti ensimmäisellä viikolla Samuli alkoi voimaan pahoi ja joutui 8 päivän päästä lähtä takaisin Suomeen, mutta se ei minua lannistanut. Kävin Thaimaassa 8 eri paikassa ja näin ja koin aivan uskomattomia asioita. 21.2 Saavuin Malesiaan, Langkawille. Tämä oli jo toinen kerta siellä ja rakastuin uudelleen paikkaan. Reissunhan piti kestää puolitoista kuukautta, mutta oikeasti jotain vinksahti päässäni ja päätin jäädä langkawille pidemmäksi aikaa (2,5kk). En mennyt lennolleni mikä piti lähteä Indonesiasta 18.3, koska tuntui vain ettei nyt ole oikea aika lähteä, ja tästä olen erittäin ylpeä. Tuntuu että koin jonkun sortin valaistuksen tuolla ja se oli rauha. Siellä on mulle kaikki syyt miksi haluan mennä sinne uudelleen ja jäädä. Eli siis matkaliput varattu 31.5.2013 ja paluulippua ei ole. Suomessa hoidettu asiat kondikseen, itseasiassa tulin vain yhdestä syystä takaisin Suomeen, koska halusin kaiken olevan hyvin täällä, sekä passini oli menossa vanhaksi ja ajokoulun osa 2 piti ajaa myös. Pistin kirpparin pystyyn ja myin vaatteeni, päätin etten enää ikinä halua omistaa mitään sen suurempaa! Kaikkki olisi nyt vimpan päälle valmiina lähtöön, jännittää..! Eikä täältäkään puolelta tulis mitään ongelmia siihen että muuttaisin toiselle puolelle maapalloa. Mun tarkotuksena olisi tehdä töitä ja matkustaa eripuolella Aasiaa sekä Australiaa.
tääp-001

tääp2 

tääp1

  tääp3

Eli siis ensiviikon perjantaina mulla olisi lähtö takaisin 'kotiin'. (Malesiaan, Langakawin saarelle) Kerron nyt totuuden, siellä on mun perhe ja jostain syystä tunnen siellä kuin olisin 'kotona'. Olen onnelinen, en tressaa, ei kiirettä, huolehtivat ystävät, lämpö, hyvänolontunne, energiaa nousta joka ikinen päivä sängystä! Voisin loppujenlopuksi vaikka luetella noita syitä vaikka koko päivän! Ja turhaan yhtään kukaan aliarvioi, jos ei ole käynyt siellä. Me kaikki ollaan erilaisia ja mie oon nyt tehny tämän päätöksen, thats it!
tääp4
Tosiaan Malesiassa saan oleskella aina 3kk putkeen ja sen jälkeen pitää käydä heittämässä visarun, eli siis mennä ulos maasta leimauttaakseen passin. Ja mullahan on suunnitelmissa, että joka 3kk teen ahkerasti töitä ja sitten, kun pitää leimauttaa passi, lähden reissaamaan ehkä kuukaudeksi tai pariksi :) Ja kohdemaat olisi Thaimaa, muu Malesia, Indonesia, Filippiinit, Vietnam, Gambodza, Myanmar, Laos, Australia. Yritän kirjotella, tehdä videoita, laittaa kuvia silloin tällöin, en pyri tekemään niitä joka päivä tai edes välttämättä joka viikko joten älkää odotelko liikoja, tiedättehän tämänä 'ei jaksa nyt' ;) 

Kysymyksiä anyone, sillä seuraavassa postauksessa vastailen niihin jos tulee jotain!


4 kommenttia:

GnomeJuda kirjoitti...

Heippa!

Mielestäni päätöksessäsi ei ole mitään ihmeellistä. Ihmisillä on tapana arvostella "rohkeampia" valintoja vaikkei todellisuudessa edes tiedä mistä on kyse. Itsekin olen kokenut erään ulkomaan olevan kotini ja odotan vain tilaisuutta lähteä sinne. Siinä missä joku kokee synnyinkaupunkinsa kodikseen, niin voi joku kokea todella köyhän ja rähnäisen paikan omakseen. Se on sydän joka liikuttaa, hienoa että olet löytänyt itsellesi onnen! :)

Anni kirjoitti...

GnomeJuda - Totta turiset, olen kuullut kyllä paljon kommenttia sekä hyvää että pahaa siitä että lähden ja muutenkin elämäntapojen muuttumisesta, mutta eihän toisten mielipiteillä ole väliä, kunhan itse on sujut itsensä kanssa. Toivon että sinäkin pääset pian lähtemään sinne minne haluaisit! :) Kiitos kommentistasi!

rita kirjoitti...

Onko sulla perhe siis ihan oikeasti siellä? Mietin vain, että miten näät vanhempia ja sukulaisia, jos ne ois täällä suomessa. Rohkean päätöksen teit. Kaikkea hyvää sulle jatkossa! :)

Anni kirjoitti...

Rita - Joo siis olen sieltä saanut perheen, tutustumalla :) Skypen ja facebookin kautta puhutaan ja perhe on tulossa ensi jouluna Malesiaan viettämään joulua kanssani :) Kiitoksia! :)